Voor Wie?

Voor de sportorganisatie

Sport is passie. Passie voor de sport zelf, maar ook voor de club. Toch is de sportwereld in sneltreinvaart aan het professionaliseren en ‘verharden’ en gaat het inmiddels om meer dan passie. Sponsorcontracten, arbeidscontracten, aansprakelijkheid, tuchtzaken en bijvoorbeeld doping zijn serieuze zaken geworden waar eigenlijk geen enkele club meer omheen kan. Geld speelt daarbij een belangrijke rol, maar ook belangen. Bijvoorbeeld het belang van de sponsor tegenover het belang van de club.

Lees meer: voor de sportorganisatie

Voor de sporter

Als sporter leer je al vroeg hoe belangrijk het team is. En terecht! Maar als het er echt op aankomt, sta je er alleen voor. En welk team steunt jou dan? De sportadvocaat!  Aan je zijde bij alle zakelijke beslissingen: contracten, arbitrage, onderhandelingen, portret- en imagerecht. En uiteraard ook bij  alle andere juridische (privé) problemen. De sportadvocaat heeft altijd uitsluitend jouw belang voor ogen. Advocaten mogen namelijk niet de belangen van twee partijen behartigen wanneer deze tegenstrijdig (zouden kunnen) zijn.

Lees meer: Voor de sporter

Contact

Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

Over ons

Zwan Advocaten is er voor de ondernemer of onderneming die betrokken is geraakt bij een strafrechtelijke kwestie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel evenals professionaliteit, deskundigheid, betaalbaarheid en betrokkenheid.